wijzig

FALT



Totaal donaties: € 54.420
Aantal donateurs: 106



HET TEAM Wij zijn Floris, Lauren & Tess. FALT is onze naam, wij zijn een uitzend bureau voor vluchtelingen met een status.

Floris is de directeur en doet ook de reclame en sponsoring. Hij heeft visite kaartjes geregeld en geholpen met nog een aantal dingen.
Lauren regelt het contact via e-mail en de telefoon. Zij heeft ook met Tess heel veel dingen geregeld, zoals een locatie, persoon en filmploeg voor het filmpje. Lauren heeft ook de reclamefolders gemaakt. En ook samen met Tess het logo gemaakt
Tess doet de gesprekken en leid de presentaties. Tess heeft de Kickofftalent ingevuld, het logo gemaakt en veel dingen geregeld samen met Lauren. Ze heeft ook de financien gedaan en een draaiboek voor het filmpje gemaakt.
De rest hebben we met zijn drieen gedaan.

HET VERHAAL
WIJ ZIJN FALT!![/b

Floris, Lauren & Tess

Wij willen vluchtelingen met een status de kans geven om hier in Nederland werk te vinden. Zo kunnen wij ook het banentekort in Nederland oplossen.
Dit willen wij omdat IEDEREEN een kans verdient ook al heb je een kleurtje of een verleden! Elk mens verdient een plekje in Nederland.
Ons project is goed omdat we niet alleen aan ons Nederlanders denken. Wij denken juist aan de mensen die meestal 2e keus zijn.

Ben jij het hier ook mee eens? Doneer dan zoveel mogelijk op ons!
[/b[/b

website laten maken door OntwerpNu.nl